Natalíři
Vymysleli jsme pro vás kombinaci receptů na každý týden. Na vás pouze je si vybrat jednu ze dvou trojkombinací receptů.
Nové recepty zdarma
Chci zdarma dostávat pravidelně nové recepty včetně postupů do svého emailu
Každá potravina v sobě nese určitou energii. V našich podmínkách pod takovou energií hledáme kalorie, tradiční čínská medicína zase u jednotlivých potravin rozlišuje, zda do těla přinášejí chlad, teplo, sucho či vlhko.
Každý intuitivně tuší, jaká jídla jíst, když je venku horko a jaká konzumovat v zimě - v tropickém pařáku nemíváme zpravidla chuť na horký guláš a naopak za chladného zimního večera se nám málokdy chce chroupat ledový salát a studené rajče.
Číst více »
Smoothie nebo někdy také fresh juice je obvykle nápoj mixovaný z čerstvého ovoce, zeleniny a někdy také ořechů či jiných tvrdých plodů. Dle chuti je možné takový nápoj také dosladit medem.
Číst více »
Neuvěřitelných 90 milionů tun potravin se ročně vyhodí v Evropské unii. Na jednoho člověka tak připadá celých 180 kilogramů odpadků z potravin, nejčastěji je to ovoce a zelenina. Evropská komise (EK) proto sestavila jednoduché desatero, jehož dodržováním by mělo plýtvání potravinami klesnout. Podívejte se, opravdu to není nic složitého.
Číst více »
Krásné počasí je tu a s ním přicházejí i příjemnosti, jako jsou výlety, radovánky u vody a především pohodové večery u grilu. Pokud chcete ušetřit čas i peníze a zaujmout své hosty, máme pro vás tip pro vydařené večery. Co takhle poctivý burger? Přinášíme senzační recept!
Číst více »
Výbornou večeři už máte za sebou a chce to romantickou tečku? Šampaňské je vychlazené, můžete k němu tedy servírovat tvarohovou pěnu s jahodovou omáčkou.
Lehké sladké překvapení pro Vaše blízké.
Číst více »
Nastala doba grilování a vy si lámete hlavu s tím, jak grilovat zdravě? Obecně grilování nepatří mezi nejzdravější úpravy potravin, ale když dodržíte jisté zásady, můžete grilovat i v souladu se zdravým životním stylem. Jak na to vyzrát?
Číst více »
Každý správný milovník vaření by měl zvládnout správnou manipulaci s nožem, tedy krájení. Obdivujete v kuchařských videích techniky a rychlost krájení? Zdá se Vám, že je to pro obyčejného smrtelníka nemožné zvládnout? Jste na omylu, stačí dodržovat jen pár tipů a triků, které vám zde prozradíme.
Číst více »
Zákulisí služby Nataliri.cz můžete sledovat i na Instagramu @nataliri.cz.
Číst více »
21.3. 2015 jsme se zúčastnili akce FoodBlok 2015, první českou foodies konferenci jsme si nemohli nechat ujít.
Celou konferenci organizovala Jana Flo Zatloukalová a Jana Chotová, takže se již dopředu dalo předpokládat, že to bude stát za to. Naše předpoklady se naplnily.
Číst více »
Každého, kdo rozbalí balíček od Nataliri.cz trkne do očí množství obalového materiálu.
Celý náš tým Nataliri.cz s touto skutečností také morálně bojuje, ale bohužel stávající platné právní a hygienické předpisy nám nedovolují jinak.
Číst více »