Natalíři
Vymysleli jsme pro vás kombinaci receptů na každý týden. Na vás pouze je si vybrat jednu ze dvou trojkombinací receptů.
Nové recepty zdarma
Chci zdarma dostávat pravidelně nové recepty včetně postupů do svého emailu
Vaření brambor není žádný věda, ale i takto jednoduchá činnost má svá pravidla. Pojďme se na tedy podívat.
Číst více »
Připravit správně steak je pořádný kumšt. Když se to ale podaří, budou se vaše chuťové pohárky rozplývat blahem. V dnešním článku se proto podíváme na správný postup při přípravě hovězího steaku.
Číst více »
Tuk je nositelem chutě, a tak je nutné při přípravě jídel nějaký používat. Sádlo a pravé máslo bychom zařadili spíše mezi sváteční potraviny, živočišné tuky totiž podporují vysoký cholesterol a přispívají k onemocněním srdce a cév. V některých pokrmech je jejich chuť nenahraditelná, ale pro každodenní použití se více hodí tuky rostlinné.
Číst více »
Stane se vám občas, že vaše těstoviny uvnitř chroupou nebo jsou naopak naprosto rozvařené? Nevěste hlavu. Nejste první ani poslední. Naštěstí existuje pár ověřených kuchařských triků, které vám pomohou stát se mistrem ve vaření těstovin.
Číst více »
Krájení zeleniny nepochybně patří k přípravě domácích pokrmů. Jenže každý druh zeleniny je jiný a vyžaduje jiné zacházení. Stejně tak se pro jednotlivé recepty hodí odlišný styl krájení. Jak ale zeleninu nakrájet, abyste zbytečně neponičili její strukturu a chuť? Na to se podíváme v dnešním příspěvku. Takže naostřete nože a hurá do toho!
Číst více »
Aby vám vydržely nakoupené potraviny co nejdéle čerstvé a zachovaly si svou chuť i aroma, je třeba je správně skladovat. Největším zlozvykem je naskládat bezmyšlenkovitě celý nákup do lednice. Chlad totiž pomáhá uchovat pouze některé potraviny, jiné dokáže do druhého dne zbavit všeho, co na nich bylo dobré.
Číst více »