Životní styl:
Tři recepty, velký nákup a ještě větší výzva!

Fanoušci, kteří se naší soutěže zúčastnili, si vyzkoušeli mimo vaření i celý proces, který v Natalíři.cz uděláme za Vás. Tedy samozřejmě vyjma vymýšlení receptů -  na ty od našeho kuchaře Patrika Bečváře totiž nedáme dopustit! Podle nákupního seznamu nakoupili potřebné suroviny, dopravili je domů a podle našich receptů pokrmy uvařili. Nás zajímalo, kolik času jim to zabere a kolik peněz je to bude stát a jak se jim vaření povede. Vše měli za úkol zdokumentovat a vložit na naše stránky. Každý, kdo se zúčastnil, získal za odměnu Apetit menu - 3 porce surovin pro dva. Celková vítězka získala APETIT MENU PRO DVĚ OSOBY NA CELÝ MĚSÍC!!!

Nákup surovin

Nákup správných surovin, jak jsme se přesvědčili, nebyl vždy jednoduchý. Bulku na hamburger (natož tu správnou dobrou opravdu „americkou“) nemají v každém krámku na rohu. Krevety, když chcete čerstvé a v konkrétním množství, si také radši koupíte z ověřeného zdroje…no a to také většinou znamená si pro ně někam dojet do specializované prodejny. Takový nákup stojí mnoho času a peněz. A to si ještě vezměte, že se může stát, že něco při vaření pokazíte! To se v tomto případě nemohlo stát, recepty, narozdíl od surovin, jsme zajištovali my z Natalíři.cz. Podle našich receptů to zvládnete, i když nejste šéfkuchař. Budete se tak ale rozhodně cítit :-)


Bulka na hamburger, kapitola sama pro sebe. Hodila se dýňová bulka, kaiserka nebo sezamová bageta. Někdo se dokonce sám vrhl do pečení.

         

 

Recepty

Zajímá Vás, jaké recepty naši soutěžící vařili? Na meníčku bylo:

Hovězí hamburger se slaninou a čedarem
Risotto Parmigiano s pečenými cherry rajčaty
Tygří krevety na česneku se salátem a rozpečenou ciabattou
 

Vše podle našeho kuchaře Patrika Bečváře, Kuchaře roku 2013/2014.

A kolik za suroviny soutěžící utratili?
Průměrná cena, kterou naši klienti za nákup zaplatili, byla 840,- Kč/2 porce. Někteří to ale zvládli dokonce za téměř dvojnásobek. Jen jedné soutěžící ale nechyběla žádná surovina a vše nakoupila přesně, jak bylo potřeba. Ostatní si nákup zlevnili tím, že použili víno, balsamico nebo bylinky, co již měli doma, někdo vývar vařil a někdo požil bujon. Kdo ale všechny tři recepty uvařil kompletní, tomu jsme samozřejmě vše uznali.

                        

Soutěžící si museli nejen sami nakoupit a suroviny si dovézt - nákup jim trval v průměru asi hodinku a dvacet minut, za dopravu toho potom moc nedali – většinou totiž jeli služebním autem devil Celkově by ale nákup, pokud to vezmeme podle našich soutěžících vyšel v průměru na něco málo přes 1 000,- Kč. Klientů jsme se v dotazníku také ptali, kolik by za stejnou službu byli ochotni zaplatit. V průměru by za 3 recepty i se surovinami pro dva, které jim dovezeme ve zvoleném čase na jejich adresu, dali 1000 Kč. S námi máte ale tuto službu pouze za 899,- Kč. A to za suroviny, recept, dopravu - vše již v ceně.


Co se přípravy týče, nejvíce se asi bavila soutěžící - blogerka Kateřina Smoothcookig Kuranová. Co do kreativity má od nás rozhodně jedničku! Při vaření si i zatančila!

   

 

Výhra

V této soutěži vyhrál KAŽDÝ, kdo se zůčastnil - získal Apetit menu pro dvě osoby - suroviny na 3 recepty pro dva.
O celkovém vítězi se ale rozhodovalo hlasováním na facebooku. A vítěz mohl být jen jeden! Zde jsou výherní fotografie jednotlivých receptů, naši fanoušci na facebooku měli opravdu z čeho vybírat!


 

 
 

Výherkyni i všem, kdo se naší soutěže zúčastnili moc a moc děkujeme! Věříme, že touto soutěží vaše vaření s námi neskončilo!
A příležitost máte i Vy! Recepty si můžete objednat na našich stránkách!

 
 

Nenechte si ujít: