Natalíři
Vymysleli jsme pro vás kombinaci receptů na každý týden. Na vás pouze je si vybrat jednu ze dvou trojkombinací receptů.
Nové recepty zdarma
Chci zdarma dostávat pravidelně nové recepty včetně postupů do svého emailu
Novinky:
Tvarohová pěna s jahodovou omáčkou a mátou
Výbornou večeři už máte za sebou a chce to romantickou tečku? Šampaňské je vychlazené, můžete k němu tedy servírovat tvarohovou pěnu s jahodovou omáčkou.
Lehké sladké překvapení pro Vaše blízké.
125 g Tvaroh
25 g Cukr moučka
65 g 33% smetana
65 g Pomeranč
2 g Máta
125 g Jahody
40 g Cukr
Doba přípravy 15 min., nízká náročnost
Krok 1
Jahody si nakrájíme na malé kousky.
Krok 2
Spolu s krupicovým cukrem jahody svaříme v malém hrnci, dokud z nich nebude „omáčka“. Můžeme je také rozmixovat.
Krok 3
Vyšleháme šlehačku a vmícháme do ní tvaroh, moučkový cukr a jemně nastrouhanou kůru z pomeranče.
Do skleniček vrstvíme jahody a tvarohovou pěnu a vše ozdobíme mátou. Můžeme podávat hned nebo až po vychlazení.
PŘEJEME DOBROU CHUŤ!