Novinky:
Tvarohová pěna s jahodovou omáčkou a mátou


Výbornou večeři už máte za sebou a chce to romantickou tečku? Šampaňské je vychlazené, můžete k němu tedy servírovat tvarohovou pěnu s jahodovou omáčkou.
Lehké sladké překvapení pro Vaše blízké.
 

Ingredience:
125 g Tvaroh
25 g Cukr moučka
65 g 33% smetana
65 g Pomeranč
2 g Máta
125 g Jahody
40 g Cukr
Doba přípravy 15 min., nízká náročnost



Krok 1
Jahody si nakrájíme na malé kousky.

Krok 2
Spolu s krupicovým cukrem jahody svaříme v malém hrnci, dokud z nich nebude „omáčka“. Můžeme je také rozmixovat.
Krok 3
Vyšleháme šlehačku a vmícháme do ní tvaroh, moučkový cukr a jemně nastrouhanou kůru z pomeranče.
Do skleniček vrstvíme jahody a tvarohovou pěnu a vše ozdobíme mátou. Můžeme podávat hned nebo až po vychlazení.
 
 

PŘEJEME DOBROU CHUŤ!
 

 
 

Nenechte si ujít: