Napsali o nás
Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 20.10.2015

Kralovstvizen.cz 25.09.2015

Kralovstvizen.cz 25.09.2015

Kralovstvizen.cz 25.09.2015

Kralovstvizen.cz 27.08.2015

Kralovstvizen.cz 27.08.2015

Královstvizen.cz 27.08.2015

Kralovstvizen.cz 27.08.2015

Kralovstvizen.cz 27.08.2015

Kralovstvizen.cz 07.08.2015

Kralovstvizen.cz 28.07.2015

Kralovstvizen.cz 28.07.2015

Femmearmeria.com 28.07.2015

Kralovstvizen.cz 20.07.2015

Kralovstvizen.cz 15.07.2015

Kralovstvizen.cz 08.07.2015

Kralovstvizen.cz 08.07.2015

Neznáte lososového pstruha? To se takhle křížil pstruh s lososem i sivenem, až se vyšlechtila ryba stejné kvality masa, jako má losos. Lososový pstruh je ryba s výrazně rudým pruhem na těle, ale vyskytuje se i světlá varianta. Maso je růžové, opravdu jako u lososa a chuťově velice lahodné. Nejeden milovník lososa přesedlal na tuto rybu.
Kralovstvizen.cz 01.07.2015

Kralovstvizen.cz 30.06.2015

Kralovstvizen.cz 16.06.2015

Kralovstvizen.cz 10.06.2015

Kralovstvizen.cz 04.06.2015

Kralovstvizen.cz 01.06.2015

Kralovstvizen.cz 22.05.2015

Gastrohouse.cz 20.05.2015

Prima Fresh 15.04.2015

Kafe.cz 15.04.2015

Vlasta.cz 15.04.2015

Prima Fresh 13.04.2015

www.igurmet.cz 10.04.2015

Joyonline.cz 07.04.2015

www.nicemagazine.cz 16.03.2015

Jste unavení z práce a volný čas s vašimi blízkými je pro vás vzácností? Tím pádem ho určitě nechcete trávit v supermarketech nakupováním jídla mezi stovkami lidí, poté přiběhnout domů a po všem tom shonu bezmyšlenkovitě „něco“ uklohnit, jen abyste se vy nebo přítel či celá rodina najedli.
www.menhouse.cz 11.03.2015

Jste unavení z práce a volný čas s vašimi blízkými je pro vás vzácností? Tím pádem ho určitě nechcete trávit v supermarketech nakupováním jídla mezi stovkami lidí, poté přiběhnout domů a po všem tom shonu bezmyšlenkovitě „něco“ uklohnit, jen abyste se vy nebo přítel či celá rodina najedli.
Jenprozeny.cz 20.02.2015

Domácí kuchyně se pomalu vytrácí z našeho jídelníčku a přitom je zkrátka nezaměnitelná. Naše polovičky navíc milují provoněný byt rozmanitými vůněmi a domácí čerstvé jídlo s nimi dělá divy. Zkuste našich 5 chytrých tipů, které z vás udělají femme fatale u kuchyňské linky.
http://majoliecuisine.blogspot.cz 16.02.2015

Chtěla bych vám dnes představit projekt, který jsem měla možnost vyzkoušet. Na stránkách www.nataliri.cz zjistíte veškeré podrobné informace. Ve zkratce - jedná se o možnost objednat si domů (kdekoliv po Praze) suroviny včetně receptů na 3 večeře (nebo obědy, to je na vás), které připravil šéfkuchař Patrik Bečvář. Vybrat si můžete variantu APETIT nebo GURMÁN a doma už vám stačí jen vše uvařit, na každý týden jsou vypsány nové lahodné recepty, níže jsou jídla, která jsem zkoušela já v pořadí Zapečené boloňské lasagne s tomatovou omáčkou, Hovězí Stroganoff s červenou řepou a rosti, Pečená kuřecí stehna a cassoulet z červené čočky, Tvarohová pěna s jahodovou omáčkou a mátou.
smoothcooking.cz 11.02.2015

Novinky.cz 11.02.2015

Lidovky.cz 05.02.2015

Malé fazole jsou oblíbené především v indické a čínské kuchyni. Pokud chcete z nenaklíčených mungo vařit, měli byste je předtím důkladně propláchnout pod tekoucí vodou. V ideálním případě je nechat až 12 hodin ve vodě a teprve poté je nechat vařit zhruba hodinu ve vroucí vodě, aby dostatečně změkly. Uvařené fazole můžete používat do polévek, rýžových a těstovinových salátů a vynikající jsou také k masu.
Asijský salát s hovězím masem a mangem (Patrik Bečvář)
Časopis Esquire 05.02.2015

Lidovky.cz 29.01.2015

Extra.cz 20.01.2015

Bloges Robes 20.01.2015

Kafe.cz 12.01.2015

Zrzkavkuchyni.cz 19.12.2014

Lime&Tonic Prague 16.12.2014

CZECH CRUNCH 09.12.2014

CZECH CRUNCH 09.12.2014

Lupa.cz 24.11.2014
