Kachní prso na pekingský způsob s Hoisin omáčkou a omeletou
Už po staletí čínská kuchyně svou různorodostí okouzluje celý svět, stejně jako za dynastie Ming okouzlil Číňany recept na pekingskou kachnu, na které si v té době pochutnával jak císařský dvůr, tak běžné obyvatelstvo. Díky Hoisin omáčce získá maso příjemně nasládlou chuť a kůžičku masa zbarví krásně do zlatova. Dalo by se říci, že pro Číňany je Hoisin něco jako barbecue omáčka pro Američany. Směs koření vám provoní celý byt a připraví vaše chuťové pohárky na tuto asijskou senzaci.
Ingredience:
- Kachní prsa
- Hladká mouka
- Vejce
- Jarní cibulka
- Okurka
- Mrkev
- Hoisin omáčka
- Sezam
- Koření pěti vůní
- Pomeranč
- Koriandr
- Med