Hovězí svíčková s hrníčkovým knedlíkem
Česká klasika, která nás nikdy neomrzí a každá rodina na ni má svůj recept. Svíčková podle našich babiček trvá většinou několik hodin, ale my vás naučíme variantu, která je hotová za půl hodiny.
Nestrávíte celý den v kuchyni a navíc se nemusíte bát, že ošidíte své strávníky. Vařit totiž budete z kvalitního masa, jak už název pokrmu napovídá, z hovězí svíčkové.
Ingredience:
- Hovězí svíčková
- Špek
- Cibule
- Mrkev
- Celer
- Kořen petržele
- Nové koření
- Celý pepř
- Bobkový list
- Tymián
- Hořčice
- 30% smetana
- Hladká mouka
- Hovězí vývar
- Máslo
- Vejce
- Mléko
- Citron
- Houska
- Cukr
- Strouhanka
- Zavařené brusinky